Jdi na obsah Jdi na menu
 

Silvestrovské menu

18. 12. 2006

Silvestrovské menu

Koktejl Mimosa

·     

marinovaný losos s medovo ~ hořčičným dresinkem,

carpaccio z hřebenatky se zázvorem,

pochoutka z hovězí oháňky

·     

Grilované mušle Sv.Jakuba na chorizu, krémová květáková kaše, konfitovaná rajčata a emulze z pistáciových oříšků

·     

Duo terin z kachních jater ~ Růžová s krevetami a na pánvi opečená s hruškou dušenou ve víně se skořicí

·     

Filet z mořského vlka z volného moře, špenát v sezamovém oleji, krabí ravioli a máslová omáčka z bílého vína s lososovým kaviárem

Jehněčí karé narůžovo, polenta a špenátová polenta, omáčka z estragonu a červeného rybízu

·     

Kozí sýr Chavignol obložený mandlemi, čekanka a salát ze zelených jablek

·     

mléčno~čokoládová zmrzlina, dort z hořčokolády s fenyklem, bílá čokoláda marquise a čokoládovo~pomerančová omáčka

Cukrovinky

·     

Sorbet ze šampaňského, pomerančový džus a grenadina

·     

Půlnoční přípitek